Bel voor een afspraak: 0411-685537

Monique Scholl

       

Algemeen:
Logopedist sinds: 1995
Lid van de NVLF (Nederlandse vereniging voor logopedie en foniatrie)

Contactgegevens:
E-mailadres: monique@logopedieboxtel.nl
Telefoonnummer: 0411 – 685 537

Aanwezig in praktijk:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
  ✔     ✔

Werkervaring:

Monique was vanaf haar afstuderen werkzaam in verschillende functies binnen het (speciaal)onderwijs en in vrije vestigingen. In 2009 ging zij in verband met het werk van haar man in het buitenland wonen. Ze heeft daar onder andere een studie tot kindercoach afgerond. Ze is momenteel ook als kindertrainer verbonden aan het KIT in Amsterdam. Haar affiniteit binnen de logopedie gaat met name uit naar brede communicatieve taal-spraakproblematiek en ook het (voorbereidend) lezen en schrijven. Met veel enthousiasme en betrokkenheid pakt ze het logopedische werk binnen deze vertrouwde praktijk weer op.

Nascholing:`

Cursussen op het gebied van de spraak-taalontwikkeling: Communicatieve Taaltherapie bij kinderen met autisme, pragmatiek, dysfatische ontwikkeling Cursus op het gebied van de auditieve vaardigheden en lees- en spellingproblemen: dyslexie. Nascholing m.b.t. cochleaire implantatie.

Specialisatie:

TOS (Taalontwikkelingsstoornis) en meertaligheid.                                                                                                                                                                             Training van auditieve vaardigheden en voorschotbenadering bij oudste kleuters met een onvoldoende klankbewustzijn en/of een fonologisch taalontwikkelingsprobleem.

 

 

 

Lid van…
logo_NVLFkopie

Ons adres

Gezondheidscentrum
“De Vier Kwartieren”
Oisterwijkstraat 2
5283 CN Boxtel

Telefoonnummer: 0411-685537
Email: info@logopedieboxtel.nl
Website: www.logopedieboxtel.nl
KvK: 65896394