Bel voor een afspraak: 0411-685537

Vragenlijsten

Anamnese spraak/taalontwikkeling.

Als u uw kind aanmeldt in verband met spraak/taalproblemen kunt u verzocht worden onderstaande vragenlijst in te vullen en mee te nemen naar de behandeling of te mailen naar de desbetreffende logopediste. Tijdens de begeleiding zal de logopedist met u de vragenlijst doornemen.

Anamnese vertraagde spraak-taalontwikkeling

 

Signalen van een TOS. 

Een taalontwikkelingsstoornis (TOS) kent een aantal signalen. Op de posters die u kunt openen via onderstaande links vindt u deze signalen voor baby’s en peuters en kinderen op de basisschool. U kunt gevraagd worden deze signalen door te nemen en te bekijken of u deze signalen herkent bij u eigen kind.

Jos heeft een TOS – baby’s en peuters

Heeft Jos een TOS – basisschool

 

Vragenlijst Voice Handicap Index (VHI).

De lijst bestaat uit uitspraken die veel mensen gebruiken om hun stemkwaliteit, en het effect dat hun stem op hun dagelijks leven heeft, te beschrijven. Als u zich aanmeldt met stemproblemen kunt u verzocht worden de lijst in te vullen en mee te nemen naar de behandeling of te mailen naar de desbetreffende logopediste. Tijdens de begeleiding zal de logopedist met u de vragenlijst doornemen.

Vragenlijst Voice Handicap Index

 

Singing Voice Handicap Index

De lijst bestaat uit  uitspraken die mensen gebruiken om hun zangstem en effecten van hun zangstem op hun leven te beschrijven. Als u zich aanmeldt met problemen rondom het zingen kunt u verzocht worden de lijst in te vullen en mee te nemen naar de behandeling of te mailen naar de desbetreffende logopediste. Tijdens de begeleiding zal de logopedist met u de vragenlijst doornemen.

Singing Voice Handicap Index

 

Hyperventilatie Nijmeegse Vragenlijst

Als u zich aanmeldt met problemen rondom ademhaling/hyperventilatie kunt u verzocht worden de lijst in te vullen en mee te nemen naar de behandeling of te mailen naar de desbetreffende logopediste. Tijdens de begeleiding zal de logopedist met u de vragenlijst doornemen.

Hyperventilatie Nijmeegse Vragenlijst

Lid van…
logo_NVLFkopie

Ons adres

Gezondheidscentrum
“De Vier Kwartieren”
Oisterwijkstraat 2
5283 CN Boxtel

Telefoonnummer: 0411-685537
Email: info@logopedieboxtel.nl
Website: www.logopedieboxtel.nl
KvK: 65896394